Pageloader

Yritys

Tutustu toimintaamme
Tietoa meistä

Duo Product Oy on vuonna 2000 perustettu täysin suomalaisomisteinen yritys. Olemme erikoistuneet tuotantoprosessien ja luotettavuuden kehittämiseen. Toimimme laaja-alaisesti elintarviketeollisuudesta aina ydinvoimateollisuuteen.

Miksi valita meidät

Ammattitaitomme vastaa korkeinta tasoa ja palveluvalikoimamme koostuu eri alojen johtavien tuotteiden ja valmistajien ratkaisuista. Hyödynnämme näitä suunnittelussa ja palvelutarjonnassamme kustannustehokkaimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Käyttämissämme tuotteissa ja palveluissa käytämme kestävää kehitystä tukevia ja luontoa säästäviä teknisiä ratkaisuja. Ammattitaitomme ja tietämyksemme takaavat uusimmat sekä luotettavimmat ratkaisut myös vaativimmissakin kohteissa.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme asiakkaillemme nykyistä korkeampaa kustannustehokkuutta ja toimintavarmuutta lisääviä palveluita.

  • Pyörivien laitteiden patentoidut vedettömät tiivisteratkaisut, myös USDA ja FDA tiivisteratkaisut.
  • Tiivistäminen ja laitteiden luotettavuuden lisäämisen kehityshankkeet sekä tiivisteiden toiminnan optimointi, suunnitteluyhteistyö valmistajien ja loppukäyttäjien kanssa.
  • Kustannustehokkaat ja hinnallisesti kilpailukykyiset puhallinratkaisut kaasun ja ilman käsittelyn vaatimuksiin.
  • Suunnitteluyhteistyö ja johtavat Biokaasu-puhaltimet ja erittäin kustannustehokkaat ratkaisut Biokaasun polttamiseen, kokoluokasta 1 kW-1000kW tarpeisiin ATEX- ja EX-Sertifioidut tuotteet.
  • Pinnoitusratkaisut eri menetelmin korroosion ja hankauskulumisen alaisiin kohteille.
  • Resonanssi äänenvaimennus ja lämpöeristyspinnoitteet erilaisiin sovelluksiin.
Visiomme

Arvostamme yhteistyötä ja joukkuepelaamista, jossa kumpikin osapuoli voittaa kuitenkin tukien kestävää kehitystä sekä ympäristön arvoja. Toimintamme on asiakaslähtöistä mikä on tuonut hyviä tuloksia lukemattomien onnistumistarinoiden kautta.

Ratkaisumme huomioivat elinkaarikustannukset sekä käytännöllisyyden joita asiakkaamme arvostavat. Vastaanotamme mielellään kaiken tuen sekä neuvot kehittyäksemme ja kehittääksemme jatkuvasti palveluitamme.

Luotettavuus

Olemme rehellinen ja kokenut toimija, joka haluaa aina tarjota parhaan mahdollisen ratkaisun.

Innovatiivisuus

Olemme jatkuvasti yhteydessä päämiehiin tuotekehittelyn ja laaduntarkkailun saralla.

Asiakaslähtöisyys

Asetamme itsellemme korkeat vaatimukset ja meille tyytyväinen asiakas on prioriteetti nro yksi!