Vahvistamme tuotevalikoimaamme

Olemme solmineet sopimuksen CinchSeal Associates Inc. kanssa yksinmyyntioikeudesta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Islannissa. Tulemme tarjoamaan päämiehemme kaikkia tuotteita ja palveluita valtakunnallisesti.

Lisäksi olemme solmineet Montero Fye:n kanssa maahantuontisopimuksen ja toimitukset voidaan aloittaa heti.

Duo Productin henkilökunnalla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus teollisuuden tiivisteistä. Yrityksemme on teollisuuden tuotantoprosessin tuottavuuteen erikoistunut asiantuntija.

Asiantuntijamme auttavat teitä kaikissa kysymyksissä kuten uusien tuotteiden valinnassa ja käyttöönotossa.

CinchSeal

Yhdysvaltalainen CinchSeal on maailman johtava hitaasti pyörivien laitteiden akselitiivistevalmistaja.
CinchSeal tiivisteiden kehitys on ollut voimakasta, ja valmistajan uudet tiivisteet voidaan asentaa laitteisiin niitä purkamatta.

Monet asiakkaat edellyttävät jo laitteita tilatessaan, että ne ovat varustettu CinchSeal tuotteilla. Yrityksen tuotteilla on muun muassa USDA- ja ATEX-sertifikaatit.

Montero Fye

Montero Fye on yksityisomisteinen perheyritys, joka sijaitsee Pohjois-Espanjassa. Yritys on perustettu 1893 ja on siitä asti toiminut teollisuuden tiivisteiden ja lämpöeristeiden valmistajana sekä kehittäjänä.

Laatu ja tekninen tietämys ovat olleet alusta lähtien Monteron toiminnan kulmakiviä, joka on vaikuttanut laajaan levikkiin ja tuotteiden käyttöasteeseen.

Lähetä viesti