FV – F-tyypin suodattimet teollisuuskäyttöön

FV – F-tyypin suodattimet teollisuuskäyttöön

Teollisuuskäyttöön suunnitellut ilmansuodattimet öljyn, dieselein ja muiden hiilivetyhöyryjen keräämiseen ja suodatukseen.

Asennettujen suodatusosien mukaan säädettävä suodatustehokkuus voi olla jopa 99,9 % ASHRAE-standardin mukaan määriteltynä.

Kuvaus

Teollisuuskäyttöön suunnitellut ilmansuodattimet öljyn, dieselein ja muiden hiilivetyhöyryjen keräämiseen ja suodatukseen

Asennettujen suodatusosien mukaan säädettävä suodatustehokkuus voi olla jopa 99,9 % ASHRAE-standardin mukaan määriteltynä. Jäljempänä olevassa taulukossa suodattimen keräämien höyryjen, öljyn ja hiilivetyhöyryjen raekokoko on 0,1 – 1 mikronia. FV-sarjan suodattimet ovat F-tyypin suodattimia, joten ne sopivat tähän tarkoitukseen.
FV-suodattimet ovat rakenteeltaan modulaarisia, ja niitä voidaan käyttää suodatusteholtaan 10.000 m3/h – 120.000 m3/h kokoonpanoissa. Jos lisää tehoa tarvitaan tai jos suodatettava ilma kierrätetään, tämän sarjan suodattimet voidaan varustaa absoluuttisilla suodattimilla.
Suodatinosat voidaan asentaa samansuuntaisina pareina silloin, kun tarvitaan suurempaa tehoa.

PDF-tiedostot

[zozo_button url=”http://www.savioclima.com/wp-content/uploads/catalogue-filters-square.pdf” style=”default” size=”default” color=”” hover_color=”” bg_color=”” bg_hover_color=”” border_width=”” border_color=”” border_hover_color=”” icon=”fa fa-file-pdf-o” icon_pos=”right” extra_class=”” animation_type=”none” animation_delay=”500″ target=”_blank”]Lataa PDF[/zozo_button]

Pyydä tarjous

Tuote: FV – F-tyypin suodattimet teollisuuskäyttöön