MICO

MICO

Monipuolinen MICO-monijaksopuhallin sopii useisiin käyttötarkoituksiin

Kapasiteetti
jopa 4 500 m3/h

Painetaso
1 bar

Käyttökohteita
– Erilaisten kaasujen syöttö
– Kaasupolttimot
– Nesteiden ravistelu
– Nesteiden poisto ilmansuuttimista
– Tunneleiden ilmanvaihto
– Lastujen ja pölyn poisto
– Jäähdytys
– Kuivaus

Kuvaus

Monijaksopuhaltimien virtausnopeus on jopa 4500 m3/h ja paineen taso on 1 bar. Biokaasuja sisältävän ilman käsittelyä varten puhaltimessa on tehokas kaksoistiivistys. Niitä voidaan käyttää paineilmalla tapahtuvaan puhdistukseen, paineilmakuljettimissa ja paineilman avulla tapahtuvassa sijoittelussa sekä näytteenotossa.

Ne soveltuvat nesteiden ravisteluun, nesteiden poistoon ilmansuuttimista, ilmaverhoihin, tunneleiden ilmanvaihtoon, ilmakarkaisuun, jäähdytykseen, kuivaamiseen, parsien puhdistukseen puhaltamalla, lämmönvaihtimiin, erilaisten kaasujen syöttöön kovassa paineessa, kaasupolttimiin, biokaasukuljettimiin, kaasuputkien normitilavuusvirtauksen säätöön , paineistettuun kaasuhitsaukseen, dieselpolttimiin, polttomoottoreiden testaamiseen, lastujen ja pölyn poistamiseen, suihkutusjärjestelmiin, imukuppien kovassa paineessa tehtävään imuun ja muuhun samantyyppiseen käyttöön sekä kirjapainoissa tarvittavaan imuun, hapen lisäämiseen veteen ja myös keskuspölynpoistojärjestelmiin.

MICO-puhaltimien melutaso voi käytön aikana nousta yli 60 dB (A) virtausnopeudesta, paineesta sekä käyttöympäristön kaikumisesta riippuen.

Laitteeseen tulevan käsiteltävän nesteen enimmäislämpötila: 100 °C (ilma).

Puhaltimella käsiteltävien nesteiden lämpötila tulon ja poiston välillä on ~ 50 °C

3D

Pyydä tarjous

Tuote: MICO