Keskipainepuhallin SLUMT

Keskipainepuhallin SLUMT

Kapasiteetti
2 400 – 156 000 m3/h

Yhteenlaskettu paine
400 – 1 800 daPa

Rakenne
Kotelo sinkittyä terästä ja varustettu erittäin paksulla taivutetulla liitoksella. Lujasta hitsatusta teräksestä valmistetussa roottorissa on taivutetut lavat.

Kuvaus

Suorakytkentäpuhaltimet keskisuuren paineen virtausnopeusiin. Sopivat höyryä ja pölyä sisältävän ilman siirtämiseen

Näille puhaltimille on ominaista hyvin matala ottoteho moottorin ylikuormittumisen välttämiseksi silloin, kun ilmanottoaukot ovat auki.
Puhaltimia käytetään puutyöverstailla pölyn, lastujen ja sahajauhon poistoon (ei rihmainen aines) ja myös koneteollisuudessa metallilastujen poistoon, paineilmaa hyödyntäviin kuljetuksiin sementtitehtaissa, keramiikkatehtaissa, sahoilla, rehutehtaissa, nahkatehtaissa sekä tekstiili- ja kemianteollisuudessa sekä ylipäänsä kaikessa sellaisessa käytössä, missä tarvitaan haitallisen ilman poistamista pienellä tai keskisuurella paineella – jos käsiteltävän nesteen lämpötila on vähintään 90 °C ja enintään 350 °C, puhallin varustetaan pienellä lämpöä vähentävällä jäähdyttävällä puhaltimella.

Rakenne
Kotelo sinkittyä terästä ja varustettu erittäin paksulla taivutetulla liitoksella. Lujasta hitsatusta teräksestä valmistetussa roottorissa on taivutetut lavat.
B3, 50 Hz moottori, 230/400 voltin teho takaa 4 kW tehon; 400/690 volttia suurempaan tehontarpeeseen.

Ominaisuudet

  • Kapasiteetti 2400 – 156 000 m3/h
  • Yhteenlaskettu paine 400 – 1800 daPa
  • Käsiteltävän ilman enimmäislämpötila on 90 °C, ja enintään 350 °C lämpötiloja varten puhaltimet varustetaan jäähdytyksellä
  • Puhallin maalataan korkeita lämpötiloja kestävällä alumiinimaalilla

PDF-tiedostot

[zozo_button url=”http://www.savioclima.com/wp-content/uploads/catalogue-centrifugal-fan-SLUMT.pdf” style=”default” size=”default” color=”#fff” hover_color=”#fff” bg_color=”” bg_hover_color=”” border_width=”” border_color=”” border_hover_color=”” icon=”fa fa-file-pdf-o” icon_pos=”right” extra_class=”” animation_type=”none” animation_delay=”500″ target=”_blank”]Tuote-esite[/zozo_button]

Pyydä tarjous

Tuote: Keskipainepuhallin SLUMT